Shadd
Jun 17th 2012, 12:20
I think there should be a way to see which user attached a certain tag to a sentence. For example, it would be useful in order to know whether somebody put an "OK" tag to a sentence which isn't in his native language, or if he put it to a sentence he wrote himself.
hide replies
Biga
Jun 17th 2012, 13:18
When you hover mouse over the tag, a tip appears saying the ID of the user who added this tag. Having the user ID you can find out the user himself, though it isn't straightforward: http://tatoeba.org/rus/users/show/<ID>;
jakov
Jun 17th 2012, 13:38
When you hover the tag, you see a usernumber. One of my scripts translates this number to a username. I think it's part of [Tatoeba suggest tags of siblings](http://userscripts.org/scripts/show/104647) (im not on my computer now, so i cant check).

Im going to work with sysko on integrating my userscripts into the new version this summer.
hide replies
sacredceltic
Jun 17th 2012, 19:38
and thank you, jakov, I love this most useful feature !
Shadd
Jun 17th 2012, 19:52
Thank you both.
I may be very stupid or lazy, but I have yet to figure out how to use those scripts (I'm using Chrome, by the way).
hide replies
jakov
Jun 18th 2012, 08:41
In chrome you have to install [Blank Canvas Script Handler](https://chrome.google.com/webst...hmnpdfpdobpnkk) or use firefox with greasemonkey. After installing Blank Canvas Script Handler you have to go to my script's page and click the "install" button there.
freefighter
Jun 17th 2012, 20:34
I don't know why but when I hover a tag I only see an emty rectangle in which, I think, the ID is supposed to appear. This was the situation before I installed Greasemonkey/the script and it still is after.
hide replies
jakov
Jun 18th 2012, 09:03
Do you have the latest version of Firefox? What platform do you use?

Maybe it's just on some sentences, so please try N°579065, as I know it should work there.
hide replies
freefighter
Jun 18th 2012, 11:52
There is probably something wrong with my home computer, as I see no problem at work. (Both Firefox 3.6.2, yes old one :D but home computer is a w7-x64, work is an xp-x86)
I will just check it and try to fix it. Thank you.