clear
{{language.name}} No language found.
swap_horiz
{{language.name}} No language found.
search

About this list

created by maaster

30 days ago

Contains 31 sentences

Actions

Show translations :
Download this list

maaster okosságaim

Sentence #7969180 — belongs to maaster
hun
Ha átértél Svájc francianyelvű részére, azt onnan tudod, hogy az autópályát már nem Ausfahrt-on, hanem sortie-n hagyod el; és noha ott is van Parkuhr, már úgy írják, parcours, és mást is jelent.
info
Sentence #7967178 — belongs to maaster
hun
Ez az ötlet nem elég jó, mert te mondtad.
info
Sentence #7966399 — belongs to maaster
hun
Nem ismeretlen a történelemben, hogy egy ország, egy birodalom esetleg egy földrész irányítását egy alkoholistára bízták.
info
Sentence #7966127 — belongs to maaster
hun
Tom elköltözött Bostonból.
info
Sentence #7965890 — belongs to maaster
hun
Különbséget kell tennünk nacionalizmus és nacionalizmus között: az egyikben a nép büszke hazájára és annak kultúrájára; a másikban a nép azt hiszi, hogy ő szarta az egész világot.
info
Sentence #7964569 — belongs to maaster
hun
Az idő kezdetét úgy kell elképzelned, mint amikor bekapcsolod a tévét: egyszer csak lesz adás a semmiből.
info
Sentence #7963212 — belongs to maaster
hun
A munkaerőkölcsönző cégeken keresztüli munkaerőfoglalkoztatás természetesen egy kényelmes megoldás a munkaadók számára, hiszen bármikor elküldhetnek dolgozókat, ha a termelés volumene ezt indokolja; ugyanakkor ezen dolgozók is gondolhatják bármikor úgy, hogy céget váltanak - nem érzik magukat a munkahelynek elkötelezve, így a minőségre és a tudásra sem törekednek annyira.
info
Sentence #7962762 — belongs to maaster
hun
- Vasárnap nincs kamionforgalom, mégis mindenki a belső két sávban halad - nem tudom mire vélni ezt a dolgot! - Ezen nem szabad meglepődni.
info
Sentence #7962330 — belongs to maaster
hun
A politikai korrektséget már csak azért is ostobaságnak tartom, mert csak kommunikáció útján tudunk megoldani problémákat. Ha hülye gyerekek módjára homokba dugjuk a fejünket, akkor csak belemegy a homok a fülünkbe, szemünkbe, szánkba és az orrunkba.
info
Sentence #7962329 — belongs to maaster
hun
Alapvetően nincs jó véleményem az emberekről; ha megint lenne egy özönvíz, ez alkalommal Isten lehet, hogy a gorillákat kérné meg, hogy építsenek egy bárkát.
info